50315 136419214162 3666806 n

Debrecen dove logo

1000px Youtube icon.svgfacebook icon transparent background

 GoodSport Szolgálat

A Thesszalonika 2:8-ban Pál azt írja: „Mivel így vonzódtunk hozzátok, készek voltunk odaadni nektek nemcsak az Isten evangéliumát, hanem a saját lelkünket is, mert annyira megszerettünk titeket”.

A GoodSport szolgálat az életünk megosztásáról szól. Miközben pedig ezt tesszük, életünk Uráról, Jézus Krisztusról teszünk bizonyságot.

A GoodSport egy nemzetközi non-profit szervezet, amelynek a célja, hogy Krisztus szeretetén keresztül érje el a gyerekeket. A GoodSport szponzorál többek között baseball - és nyári táborokat, lovastáborokat vagy angol nyelvi programokat, több sport és egyéb oktató célú tevékenység mellett. Cél egyaránt a városi és falusi gyerekek felé való szolgálat. El akarjuk érni az árvákat, a romákat és a hátrányos helyzetű gyerekeket is.

Programjaink lehetőséget biztosítanak misszionáriusoknak és missziós csapatoknak, hogy megosszák életüket különbözőhátterű fiatalokkal, és ezáltal örömöt, reményt és lehetőséget csepegtessenek az életükbe.


Vezetők:

 Russel Chun
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

  

 

{flike}